mar 8
2016

Billigt garn for enhver smag

I dag anvender mange garn til forskellige ting. Det kan til strikning af sokker, trøjer, tæpper eller lignende ting. Nogle strikker meget i julen, hvor de eksempelvis giver strømper i julegave og andre har det som en hobby hele året rundt. Det er dog forskelligt hvilket slags garn man bruger og hvor mange penge man vil give for garnet. Nogle går mere op i det end andre, så derfor er nogle villige til at give meget for en rulle garn. Andre går efter billigt garn, hvilket også er muligt at finde mange steder rundt omkring i landet og på nettet.

Garn er en betegnelse for strenge af tekstile fibre, som for eksempel kan være uld, høre, silke eller bomuld. De forskellige fibres egenskaber har betydning for, hvordan det færdige garn bliver til slut. Derudover har det også betydning for deres behandling i forbindelse med deres fremstillingsproces’ forskellige etaper. Man vælger altså hvilket slags fibre man skal bruge ud fra det formål man har med garnet.

grønt og rødt garn

Fantastisk billigt garn

Hvis man som sagt ikke går så meget op i garn eller ikke vil give så meget for det, er det muligt at finde fantastisk billigt garn mange steder. Der findes garnforretninger rundt omkring i landet og derudover er det også muligt at finde det i detailbutikker, som er forretninger som ikke kun sælger garn. Det er også muligt at finde billigt garn på nettet, hvor man får et stort overblik over de mange forskellige slags garn, der er mulighed for at få tilsendt. Man skal dog være klar over, at der er leveringstid hvis man køber billigt garn over nettet. Så hvis man har intentioner om at begynde at strikke med det samme, må man gå ind i en fysisk butik for at købe det.

Priser på billigt garn

Både på nettet og i butikkerne er der som sagt flere forskellige former for billigt garn. Priserne kan variere i forhold til hvilken virksomhed der har produceret garnet, men den kan også variere i forhold til garnets tykkelse og kvalitet. På en hjemmeside ligger prisen på en garnrulle på mellem 20 og 60 kr. Derudover fås det billige garn også i mange forskellige farver, hvilket gør de muligt at vælge den farve der passer én bedst og derudover er det også en mulighed at kombinere de forskellige garner.

Hvis man pludselig får lysten til at strikke, er der altså mange muligheder. Prisen skulle også være til at overkomme.

Tags:,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *